En avstikker med lønn for strevet

Mange skiløpere velger bare de brede maskinløypene med to spor, mens det finnes naturløyper i form av scooterløyper som gir helt andre opplevelser. De krever mer snø, og blir ofte ikke kjørt opp før midt på vinteren, og der er vi nå. Her fra den flotte scooterløypa over Møkkalitjern. Dette er et meget godt alternativ hvis man ferdes i området mellom Løvlia og Skansebakken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Feb 2017

Marka er for alle

Av Steinar Kjærnsrød |

Denne spissmusa nektet først å vike for skiløperen som trodde han var alene i scooterløypa mot Møkkalitjern. Etter litt betenkningstid tok den beina fatt og halset videre innover mot Møkkalitjern, fortsatt midt i scooterløypa. Vi skiltes som venner og var enig om at det var plass til oss begge.

26 Feb 2017

Nå er scooterløypene fine!

Av Steinar Kjærnsrød

Med gårsdagens snøfall har det blitt nok snø til at mange scooterløyper i terrenget kjøres opp. En av de flotteste i denne delen av marka, er løypa mellom Møkkalitjern - Vakerseter - Langtjern. Her fra partiet som går rett over Søndre Heggelivann.

26 Feb 2017

Sprekinger på Gråseterveien

Av Erik Unneberg

Det gikk bra unna for Astrid Sørset (t.v.), Anne Maren Belsby og Eldbjørg Moxnes (t.h.) oppover til Heggelivann. De hadde startet fra Skansebakken for å gå gjennom traseen til Holmenkollmarsjen.