Denne går man gjerne ut av løypa for å slippe forbi

Noen ganger er det ingen tvil om hvem av de som møtes som må gå ut av løypa, slik som her i løypa mellom Kobberhaughytta og Finnerud. Men i dette tilfellet hadde fotografen ingenting imot å slippe frem den som kom i motsatt retning.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Feb 2017

Bakveien til kobberhaughytta

Av Odd Stiansen

Løype 985 fra Sulujern til Kobberhaughytta har ifølge føremeldingen ikke vært preparert på nærmere ett år, men sporene viste at noen ivrige skiløpere likevel valgte denne løypa til Kobberhaughytta på vinterferiens siste dag.

26 Feb 2017

Heggelia - en oase i skogen

Av Steinar Kjærnsrød

Heldige er vi skiløpere som kan svinge innom Heggelia for en hvil og litt mat og drikke når vi ferdes på denne delen av Krokskogen. Det er Skiforeningen og Heggelias venner som driver servering i "Gossebo" i vinterhalvåret. Gossebo er velvilligst stilt til disposisjon for dette formålet av Heggelias eiere.

26 Feb 2017

Drømmeforhold ved Atjern

Av Erik Unneberg

I dag spilte vær og føre på lag. Idet formiddagen gikk mot slutten ved Atjern, varmet solen fortsatt godt, samtidig som sneen holdt seg kald. Fotografen benyttet felleski i dag, og det var en ubetinget suksess på turen, som både startet og sluttet ved Østernvannsvingen i Bærum.