Klisterføre på Nesodden

I formiddag ble en del av lysløypa (løype 915) preparert. Som vi ser på bildet, er snøen grovkornet, så det er liten tvil om at det er klisterføre.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Mar 2017

Nydelig skuterløype nord på Romeriksåsen

Av Nina Didriksen

Det er bare en ukes tid siden skuterløypa mellom Sjonken/Steinbekkhytta og Råbjørn ble preparert for første gang i vinter. Løypa har grei stigning og går i åpne skog- og myrområder, virkelig en perle. Gå den nå, for våren har allerede begynt å markere seg med enkelte bare flekker. Kjentmannsposten ved Drittjern står bare fem meter fra løypa.

16 Mar 2017

Nordvendt "villtur"-løype

Av Nina Didriksen

Med mildvær har snøen satt seg, og i nordvendte lier er det fint å gå ute i terrenget. I sørvendte hellinger begynner snøen å råtne. I dag ble det "off piste"-tur med erobring av Rolighøgda og kjentmannsposten der. Turen opp gikk fra løypa i vest, ca. 500 meter. Etterpå fortsatte ferden et par kilometer nordøstover, først gjennom kronglete skog, så ned et hogstfelt og videre ned kraftlinjetraseen på bildet. Til slutt gjennom skogen igjen bort til et nedsnødd veifár og ut på den preparerte løypa tilbake til Sjonken. En slitsom, men morsom måte å gå tur på!

16 Mar 2017

Fine forhold over Hakkloa

Av Lars Gulbrandsen |

På lang rekke bak scooteren henger slodd, matte og sporsetter for å lage fine spor. Ikke tegn til overvann ennå.