Sesongen fortsetter i høyden

I høyden er det fortsatt mye snø, som her mellom Stryken og Stålmyra. Denne gjengen skulle gå til Lommedalen via Katnosa og Løvlia.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Mar 2017

En fallen kjempe ved Tryvann

Av Nina Didriksen |

For et par år siden ble det kjent at Tryvannsgrana var død, og i romjulen sørget stormen Urd for at kjempen gikk over ende. Den er likevel vel verdt et besøk, for dimensjonene er imponerende nå når vi kan studere diameteren i detalj. Det er fremdeles mulig å gå på ski i området, og treet ligger bare noen meter fra skiløypa.

26 Mar 2017

I fristil over Lauvliflaka

Av Erik Unneberg

Det var 13 varmegrader på Løvlia i dag, og føret var ganske sugende på myrene i området. Tungt også for fristilsløperne, men de hadde jo bedre glid enn de som gikk klassisk. Fotografen hadde også skøyteski i dag, og turen gikk fra By i Lommedalen. Det var OK forhold derfra, men med 18 varmegrader ved By senere på dagen, spørs det hvor lenge føret holder her.

25 Mar 2017

Bart i skogen, skiføre på veien

Av Erik Unneberg

Gråseterveien holder stand. Det er fortsatt skiføre her, selv om det er temmelig lite sne i skogen. Solen fikk godt tak i partier mellom og Skansebakken og Storebekkhytta, og utover formiddagen ble forholdene "slush"-lignende (bildet).