Det våres ved Sognsvann

Rundt Sognsvann er det nesten bart, men på dagens tur fra Stryken kom jeg meg nesten helt ned Måneskinnsløypa. På vestsideveien var det isete, men visstnok bare én stor, bar flekk så langt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Mar 2017

Sesongen fortsetter i høyden

Av Tom Ingebrigtsen

I høyden er det fortsatt mye snø, som her mellom Stryken og Stålmyra. Denne gjengen skulle gå til Lommedalen via Katnosa og Løvlia.

23 Mar 2017

En fallen kjempe ved Tryvann

Av Nina Didriksen |

For et par år siden ble det kjent at Tryvannsgrana var død, og i romjulen sørget stormen Urd for at kjempen gikk over ende. Den er likevel vel verdt et besøk, for dimensjonene er imponerende nå når vi kan studere diameteren i detalj. Det er fremdeles mulig å gå på ski i området, og treet ligger bare noen meter fra skiløypa.

26 Mar 2017

I fristil over Lauvliflaka

Av Erik Unneberg

Det var 13 varmegrader på Løvlia i dag, og føret var ganske sugende på myrene i området. Tungt også for fristilsløperne, men de hadde jo bedre glid enn de som gikk klassisk. Fotografen hadde også skøyteski i dag, og turen gikk fra By i Lommedalen. Det var OK forhold derfra, men med 18 varmegrader ved By senere på dagen, spørs det hvor lenge føret holder her.