Sesongens siste skispor?

Det var entusiastføre opp fra Skoglund i dag, men det gikk an å ta seg frem på ski. Øverst i Syljudalen, like ved Burås, var det i alle fall skispor. Det tar nok ikke lang tid før disse også forsvinner.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Apr 2017

Skiforhold i Skrukkelia

Av Thore Knudsen

Nykjørte løyper i Skrukkelia siste dag i april 2017 med flotte skiforhold både for skøytere og de som foretrekker klassisk. Bildet er tatt på Svartungsvegen ved Aurtjenn (en forlengelse av løype 983 Vesle Damtjenn – Store Svartungen).

30 Apr 2017

Strålende ved Aurtjenn

Av Thore Knudsen

Først og sist på skisesongen kjører Hurdal Hele Året gjerne opp løype videre fra Svartungstua, opp til Aurtjenn og inn Hølbekkvegen. Så også i 2017, nykjørte løyper 30. april. Bildet er tatt ved Aurtjenn der Hølbekkvegen tar av fra Svartungsvegen. Hvis en i stedet for å følge sporet inn Hølbekkvegen fortsetter Svartungsvegen rett fram, kommer en etter en snau kilometer ned på Vindflomyrene.

29 Apr 2017

Snellingenalternativene

Av Steinar Kjærnsrød

Nå på tampen av sesongen brukes ellers lite brukte skogsveier flittig til å sette løyper til glede for vårskiløperne. Her oppe rundt Snellingen i Romeriksåsene er det mange slike veier, og her ser vi hvordan de er merket spesielt av Skiforeningens løypebas i området.