Lørdagskveld på Frønsvollen

Vakkert kveldslys over Frønsvollen lørdag. To syklister på jakt etter turorienteringsposter slår av en prat med dugnadsgjengen som spiser middag på låven.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Mai 2017

Utsikt fra vestre rygg på Ringiåsen

Av Odd Tore Saugerud

Med stup på både øst- og vestsiden av Ringiåsen skulle man tro at utsikten derfra burde være fin og vid, men også i stupene klorer skogen seg fast. Fra vestre rygg er dette den beste utsikten mot Ramsåsen og Jordbru i vest.

04 Mai 2017

Kløfta mellom østre og vestre rygg på Ringiåsen

Av Odd Tore Saugerud

Fra bebyggelsen i Bærum ser Ringiåsen ut som en ganske skarp og smal åsrygg øst for Ramsåsen. I virkeligheten består den av to åsrygger, skilt fra hverandre med en stiløs kløft med stup, myr og urskog med tallrike vindfall. Bildet viser nordenden av kløfta. Her traff jeg en tåket høstdag i 2013 på elg og elgjegere, og ble beordret vekk.

03 Mai 2017

En merkelig steinkonstruksjon

Av Odd Tore Saugerud

I den ganske bratte lia opp fra Fram Helserehabiliteringssenter, før Sjømennenes Helseheim, stikker denne store steinkonstruksjonen ut. På toppen er det en svanehals (bøyd lufterør), og i enden mot Fram en mur med jerndør. Utførelsen tyder på et gammelt vannreservoar for Fram, men noen vannkilde eller vannsig er ikke synlig.