Det våres (igjen) nedenfor Kobberhaughytta

Igjen er det vår, og skiføret er i ferd med å renne bort. En siste tur fra Frognerseteren til Kobberhaughytta rakk vi akkurat denne fine lørdagen i mai. De beste forholdene finner man nå ved Heggehullet og videre mot Skjennungen over Frønsvollsmyrene. Det er nok fortsatt mulig å få seg en skitur i morgen søndag, men det sammenhengende føret er i ferd med å forsvinne.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Mai 2017

Ivrig milsluker ved Frønsvollmyrene

Av Fredrik Gade |

Werner Poensgen er en av dem som har gått aller lengst på ski denne sesongen, og avsluttet offisielt sesongen i dag med totalt 521 mil. Til tross for tidvis dårlig føre i Marka og jobb som lærer på Blindern vgs., har han endelig klart å nå sitt mål om å passere 500 mil på én sesong. Vi gratulerer!

11 Mai 2017

Kolsås 11. mai 2017

Av Odd Tore Saugerud

Snødybden øverst i Løkenhavna hadde økt til mer enn det dobbelte i løpet av natten, så da var det naturlig å ta med kamera på en liten avstikker underveis til morgenens fysioterapitime. Nå var skogen og plenen hvit, og både Søndre Kolsås og Lille Kolsås var for det meste ute av tåka. Og kl. 14.30 var mesteparten av skogen og plenene grønne igjen.

11 Mai 2017

Grønn og hvit vår

Av Erik Unneberg |

Det var mange som hadde fått med seg at Skiforeningen hadde kjørt opp løyper fra Solli i dag, etter at det kom ca. 30 cm nysnø de siste to dagene. i kveld var det tre varmegrader i luften, så snøen var temmelig bløt. Men i sporet var det ganske god glid, og fotografens felleski fungerte bra. Det blir spennende å se hvor lenge føret holder seg, for det er meldt høyere temperatur de neste dagene. Da blir i hvert fall løvet på trærne enda grønnere. Bildet er tatt rett nedenfor Solli gård, ved utfartsparkeringen.