Over Ringivollen

Vi har ikke vært velsignet med mye fint skiføre i vinter, så vi hadde satt pris på å være kvitt det nå midt i mai.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Mai 2017

Det våres (igjen) nedenfor Kobberhaughytta

Av Fredrik Gade |

Igjen er det vår, og skiføret er i ferd med å renne bort. En siste tur fra Frognerseteren til Kobberhaughytta rakk vi akkurat denne fine lørdagen i mai. De beste forholdene finner man nå ved Heggehullet og videre mot Skjennungen over Frønsvollsmyrene. Det er nok fortsatt mulig å få seg en skitur i morgen søndag, men det sammenhengende føret er i ferd med å forsvinne.

13 Mai 2017

Ivrig milsluker ved Frønsvollmyrene

Av Fredrik Gade |

Werner Poensgen er en av dem som har gått aller lengst på ski denne sesongen, og avsluttet offisielt sesongen i dag med totalt 521 mil. Til tross for tidvis dårlig føre i Marka og jobb som lærer på Blindern vgs., har han endelig klart å nå sitt mål om å passere 500 mil på én sesong. Vi gratulerer!

11 Mai 2017

Kolsås 11. mai 2017

Av Odd Tore Saugerud

Snødybden øverst i Løkenhavna hadde økt til mer enn det dobbelte i løpet av natten, så da var det naturlig å ta med kamera på en liten avstikker underveis til morgenens fysioterapitime. Nå var skogen og plenen hvit, og både Søndre Kolsås og Lille Kolsås var for det meste ute av tåka. Og kl. 14.30 var mesteparten av skogen og plenene grønne igjen.