Etter fisken i Finnvann

Stillheten preger området rundt Finnvann i Spålen-Katnosa naturreservat. En del vak gjorde at optimismen var stor, og et par ørret ble fangsten denne dagen. I bakgrunnen ser vi Spålshøgda på 575 moh.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Sep 2017

Høstlig panorama fra Krokskogen

Av Nina Didriksen

Etter topptur til Rughaug passerte vi åstedet for et av våre favorittbilder fra Krokskogen (bilde nr. 24829) og måtte ta et nytt med panoramafunksjonen, denne gangen med høstfarger. I dag var det vått i myrene, som så ofte før i sommer.

14 Sep 2017

Vått og vakkert

Av Kjersti von Krogh

Endelig en septemberdag uten skybrudd! Lille Grisputten nordvest for Slengfehøgda er blitt merkbart større de siste ukene, men til gjengjeld med de vakreste høstfarger! Grisputten ligger innenfor Lillomarka naturreservat, som ble opprettet i 2015 for å bevare et område med særlig verdi for biologisk mangfold.

13 Sep 2017

Kveldsmat på Dølerud

Av Torgeir Stenstad

En gruppe kjentmenn inntar kveldsmaten på Dølerud etter å ha besøkt kjentmannsposten ved Dølerudbakken like ved. Ingen overnattingsgjester på DNT-hytta denne gang, som stod der lukket og låst. Mørket kom fort, og det var greit å følge skogsveien tilbake til Skullerud.