Myrgruvefossen

Det var flere som hadde lagt turen til Myrgruvefossen denne lørdagen i september. Her er rastebenk, og velger man å kjøre til Henivangen, er det noen få kilometer å gå i lett terreng.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Sep 2017

Hvem er Tarald?

Av Nina Didriksen

I bakkene ned mot Ringsmyr står dette hjemmesnekrede skiltet. Tro hva det betyr? Høsten har satt sitt tydelige preg på Krokskogen. Det var fem grader i morges, og det lukter godt av høst. Dagens tur ble en fin avslutning på turorienteringssesongen i dette området, med vått og tungt terreng.

16 Sep 2017

Gammel steinkistedam

Av Anka Nordenborg

Den gamle steinkistedammen ved Kirkebygjermenningen blir restaurert.

19 Sep 2017

Ingvaldsflaten: utløpet av tunnelen Daltjuven – Sandungskalven

Av Odd Tore Saugerud

Det er ikke mange synlige spor etter tunnelen Store Daltjuven – Sandungskalven. Tunnelinntaket skal ligge under vann, og tunnelen ender på Ingvaldsflaten, nesten 500 meter nordnordøst for bekkeutløpet i nordenden av Sandungskalven. Tunnelen er avsluttet med et flott tilhugget steinhus som er utført som en målerenne. Enda et eksempel på gamle dagers steinhoggerkunst og at det gikk an å flytte selv store steinblokker uten bruk av maskiner. Rett nedenfor steinhuset er det to brukar etter en gammel bro, men selve broen var nok her av tre.