På kunstsnø i novembersol

Den siste lørdagen i november var solrik, og noen benyttet sjansen til å gå på ski i den 400 meter lange kunstsnøløypen på Eid gård.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Nov 2017

Hellefossen: den største fossen i Tverrelva

Av Odd Tore Saugerud

Dette er den samme fossen som på bilde nr. 20572, men med mye større vannføring. Den er rett øst for veisvingen der bilde nr. 27989 er tatt fra, hvor fosseduren på veien er på sitt sterkeste. Terrenget ned dit er vanskelig, men frossen mose og snølag med skare ga bedre grep enn våt mose. Dette bildet er tatt fra roten på grana med den bøyde stammen til høyre i bildet fra november 2013.

24 Nov 2017

Hardt føre på veien/skiløypa Skansebakken - Lysedammene

Av Odd Tore Saugerud

Det var svært vekslende og delvis rent isføre på veien/skiløypa Skansebakken - Lysedammene. Likevel hadde det i løpet av dagen blitt pakket med lite beltekjøretøy (ATV?) og lett matte uten at det hadde satt spor annet enn i områdene med tynt snølag med skare.

24 Nov 2017

Frosset skum ved Tverrelvas utløp i Midtre Lysedam

Av Odd Tore Saugerud

Regn og snøsmelting sørget for ganske stor vannføring i Tverrelva, se bilde nr. 27990, med mange bobler og mye skumdannelse. Den samlet seg i en ca. 20 meter lang råk ved utløpet i Midtre Lysedam, og dannet et noe uvanlig mønster.