Skiløper satte spor etter seg ved Skjennungen

De skiløperne som fulgte best med på yr.no rakk å få prøvd skiene før onsdagens snøvær gikk over i torsdagens regn. Når det så klarnet opp, ble det kaldere, og i helgen kunne de som luftet piggskoene, se at at en skiløper må ikke nødvendigvis delta i World Cup-renn for å sette spor etter seg.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Nov 2017

På kunstsnø i novembersol

Av Erik Unneberg

Den siste lørdagen i november var solrik, og noen benyttet sjansen til å gå på ski i den 400 meter lange kunstsnøløypen på Eid gård.

24 Nov 2017

Hellefossen: den største fossen i Tverrelva

Av Odd Tore Saugerud

Dette er den samme fossen som på bilde nr. 20572, men med mye større vannføring. Den er rett øst for veisvingen der bilde nr. 27989 er tatt fra, hvor fosseduren på veien er på sitt sterkeste. Terrenget ned dit er vanskelig, men frossen mose og snølag med skare ga bedre grep enn våt mose. Dette bildet er tatt fra roten på grana med den bøyde stammen til høyre i bildet fra november 2013.

24 Nov 2017

Hardt føre på veien/skiløypa Skansebakken - Lysedammene

Av Odd Tore Saugerud

Det var svært vekslende og delvis rent isføre på veien/skiløypa Skansebakken - Lysedammene. Likevel hadde det i løpet av dagen blitt pakket med lite beltekjøretøy (ATV?) og lett matte uten at det hadde satt spor annet enn i områdene med tynt snølag med skare.