Haveråsen i våre hjerter

Løypa til toppen av Haveråsen sørfra er ca. 1 km. Mange bruker denne bakken til intervalltrening både på ski og sykkel. Dette er en bakke vi både elsker og hater. Den bidrar til god kondisjon hos dem som ferdes i Vestmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Des 2017

Vinter i Lushattvika

Av Eyvind Wang

Tidligere i høst tok jeg bilde nr. 27619 fra Lushattvika og spekulerte på om vinteren skulle komme som normalt til Vestmarka. Nå kan vi konkludere med at det har den gjort, men isen på Sandungen er fortsatt ikke trygg. Det er også helt som normalt i begynnelsen av desember.

05 Des 2017

Over inversjonslokket

Av Nina Didriksen

Det ligger et tydelig lag av tåke/røyk/forurensning over Oslo og -fjorden, sett fra Vettakollen. Fenomenet inversjon betyr at luften er kald nede og varmere oppe, og slik oppstår «lokket» over Oslo-gryta.

04 Des 2017

Mye ut av lite

Av Eyvind Wang

Fra Solli til Myggheim var det overraskenede fint å gå i dag. En del is i bakkene ned mot Sandungen. Kjempefint rundt Sandungen. Veldig bra over Haveråsen til Damvann også. Mellom Damvann og Mikkelsbonn var det føre for gamle ski, men ikke noe problem å ta seg frem. Må takke preppemannskapene for å få så mye ut av så lite. Smilefjes! Bildet er fra bunnen av Haveråsen.