Likevel solnedgang i tåka?

Gyllent lys over veien ned fra Haugskollen, men det skyldtes nok ikke solnedgangen, men lyset i Krydsbybakken. Den meget bratte bakken videre nedover var dekket av våt is, en utfordring også med piggstøvler.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Des 2017

Mindre tåke, mer vind og mer blåtime på Haugskollen

Av Odd Tore Saugerud

På vei mot Solfjellstua halvannen time tidligere kunne bare det nærmeste jordet skimtes gjennom tåka. Nå var vindkastene kraftigere, og utsikten bedre. Det er Kolsåsbakken som lyser opp i bakgrunnen.

07 Des 2017

Skiføret smelter og renner vekk

Av Odd Tore Saugerud

Det var nesten syv varmegrader på Haugskollen denne ettermiddagen, og de tok for seg av gårsdagens nysnø. Der løypa/traktorveien lå i høy skog på tvers av vindretningen var det fortsatt nysnø, men helt våt. Der vinden kom langs veien, var det delvis bart og sørpe eller bekker. Dette blir neppe bra når det fryser på igjen.

07 Des 2017

Tåke, vind og blåtime på Solfjellstua

Av Odd Tore Saugerud

De fleste bildene fra Solfjellstua viser den flotte utsikten derfra over Vestre Bærum og mer til. Det gjør dette bildet også, i den utstrekning tåka tillot det. De kraftige vindkastene sørget for at den hele tiden forandret seg, bare et øyeblikk tidligere var Kolsås synlig, men Skuibakken gjemt, nå var det motsatt.