Mulig å gå fra Sognsvann

For spesielt interesserte er det mulig å gå på ski fra Sognsvann til Ullevålseter. Det er lite snø og ikke maskinkjørte spor, men ikke spesielt mye grus i løypene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Des 2017

Bålkos ved Sognsvann

Av Odd Tore Saugerud

Over Sognsvann var tåka i ferd med å danne seg, og med – 10 °C og sno satte de fleste kursen tilbake mot parkeringsplassen. Men på en av bålplassene fortsatte en godt kledd familie å kose seg med grilling av pølser på pinne.

17 Des 2017

Utløpet av Godbekken

Av Odd Tore Saugerud

Godbekken har sitt utløp i Sognsvann, mellom bekken fra Svartkulp og nordenden av vannet. Her gikk bekken fortsatt åpen, og myra bar dårlig. Sognsvann var islagt, men med spor etter råker. Det var likevel folk som prøvde seg på en tur på isen.

17 Des 2017

Vintersti over åsen øst for Lille Åklungen

Av Odd Tore Saugerud |

Veien fra Sognsvann til Ullevålseter var inntatt av skifolket, iblandet noen få forskremte fotgjengere. På stiene i terrenget var det derimot ganske stille. Vi så bare fem fotgjengere og to syklister på turen fra Sognsvann opp Godbekkdalen til Store Åklungen og tilbake over på åsen øst for Lille Åklungen, selv om stiene var godt farbare. Her passeres vi av syklist nr. 2, i godt driv på fatbike. Den første var på vanlig terrengsykkel, og begge syklistene var meget blide.