Fine spor mot Østernvann

Det var flotte, nypreparerte løyper fra Østernvannsvingen i dag, slik vi ser på bildet. Til tross for det var det relativt få skiløpere ute i Bærumsmarka. Kanskje var det varselet om mildvær som skremte noen? Ved Østernvann var det litt overvann, men det var greit å komme seg over likevel. Derfra var det gode forhold mot Brunkollen og Tjæregrashøgda.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Jan 2018

Fremdeles bra i Bærumsmarka

Av Erik Unneberg

Første nyttårsdag truet med mildvær og regn, men det slo bare delvis til i Bærumsmarka. Temperaturen var +1 °C ved Østernvannsvingen, mens termometeret ved Blekketjern (Tjæregrashøgda) viste 0 °C. Løypene var supre, noe som skyldes siste døgns snefall og ikke minst Skiforeningens preparering i dag. Fotografen gikk på zeroski, noe som fungerte meget bra. Bildet er tatt rett sør for Hestemyra, ca. 300 moh.

01 Jan 2018

Skal - skal ikke?

Av Jørgen Øverbye

Ikke mulig å komme tørrskodd over Kringla idag, men det fristet mindre å gå rundt.

31 Des 2017

Ny vei og omlagt løype ved Dammyra

Av Nina Didriksen

Ved Dammyra på Krokskogen går skiløypa nå rundt hundre meter på vei. Denne nye veien forbinder Sørkedalen og Lommedalen, og er den første nye markaveien på flere tiår. Grunneier Løvenskiold ønsker enklere drift av skogen, mens mange har protestert mot at dette tidligere veiløse området blir bebygd. På bildet ser vi løypa mot Sørkedalen ta av mot høyre.