Full rulle på Linderudkollen

Med det nye kunstsnøanlegget er Linderudkollen blitt et skianlegg med garantert gode snøforhold. På årets første dag var det mange som visste å benytte seg av det. Noen løp fort på ski, andre koste seg i luntefart, mens mange i den yngre garde lekte på de flate og slake flatene. Tåka var det tydeligvis ingen som brydde seg om.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Jan 2018

Morgenprepping ved Heggelivann

Av Per Gulbrandsen |

01 Jan 2018

Fine spor mot Østernvann

Av Erik Unneberg

Det var flotte, nypreparerte løyper fra Østernvannsvingen i dag, slik vi ser på bildet. Til tross for det var det relativt få skiløpere ute i Bærumsmarka. Kanskje var det varselet om mildvær som skremte noen? Ved Østernvann var det litt overvann, men det var greit å komme seg over likevel. Derfra var det gode forhold mot Brunkollen og Tjæregrashøgda.

01 Jan 2018

Fremdeles bra i Bærumsmarka

Av Erik Unneberg

Første nyttårsdag truet med mildvær og regn, men det slo bare delvis til i Bærumsmarka. Temperaturen var +1 °C ved Østernvannsvingen, mens termometeret ved Blekketjern (Tjæregrashøgda) viste 0 °C. Løypene var supre, noe som skyldes siste døgns snefall og ikke minst Skiforeningens preparering i dag. Fotografen gikk på zeroski, noe som fungerte meget bra. Bildet er tatt rett sør for Hestemyra, ca. 300 moh.