Snøtung furu på Krokskogen

Mellom Langtjern og Storflåtan på Krokskogen kan skiløperen velge mellom den brede vei (løype 98) eller den smale scooterløypa (løype 97). Når føret er så fint og mykt som dette, er det siste alternativet etter fotografens oppfatning best, og disse skiløperne rett syd for Langvan er åpenbart av samme oppfatning. Og furua langs veien beholder den hvite hatten på, selv om den får besøk - det er nok de besøkende glade for.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Jan 2018

God plass på Tverrsjøstallen

Av Odd Stiansen

Hvis ikke fotografen husker helt feil, ble vaflene på Tverrsjøstallen kåret til Markas beste for noen år siden. De har ikke tapt seg, og stua er bare blitt finere etter en oppussing for noen år siden. Men de som satte sin lit til det som må ha vært noe nær landets siste svart-hvit TV for oppdatering på sportsfronten, må akseptere at den er historie.

13 Jan 2018

Skibussen er fremme på Mylla

Av Odd Stiansen

I januar 2018 var det ingen problemer med å starte opp skibussen til vanlig tid - første helgen i januar. Her er vi kommet til andre helgen i januar, forholdene er blitt om mulig enda bedre, og skibussen har nettopp stanset på Mylla for å slippe av entusiastiske skiløpere.

13 Jan 2018

Straks er sporene klar for helgen

Av Lars Gulbrandsen |