På toppen av herligheten

Stubdalsflaka er et av de fineste stedene i Marka, med åpen furuskog - og kort vei til bolledisken på Løvlia. Det drysset noe fuktig ned fra tåka lørdag ettermiddag, uten at det la noen demper på skigleden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Jan 2018

Grått ved solnedgang

Av Nina Didriksen

Skiløperne passerer Langtjern nord for Damtjern idet solen går ned, ifølge almanakken. Den var ikke å se bak skydekket. Skiforholdene var strålende denne lørdagen.

13 Jan 2018

Snøtung furu på Krokskogen

Av Odd Stiansen

Mellom Langtjern og Storflåtan på Krokskogen kan skiløperen velge mellom den brede vei (løype 98) eller den smale scooterløypa (løype 97). Når føret er så fint og mykt som dette, er det siste alternativet etter fotografens oppfatning best, og disse skiløperne rett syd for Langvan er åpenbart av samme oppfatning. Og furua langs veien beholder den hvite hatten på, selv om den får besøk - det er nok de besøkende glade for.

13 Jan 2018

God plass på Tverrsjøstallen

Av Odd Stiansen

Hvis ikke fotografen husker helt feil, ble vaflene på Tverrsjøstallen kåret til Markas beste for noen år siden. De har ikke tapt seg, og stua er bare blitt finere etter en oppussing for noen år siden. Men de som satte sin lit til det som må ha vært noe nær landets siste svart-hvit TV for oppdatering på sportsfronten, må akseptere at den er historie.