Full vinter ved Glåmene

Silkeføre og noen få minusgrader - bedre blir det ikke. Målepinnen på Glåmene viser 80 centimeter snø nå.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Jan 2018

Et ensomt spor over Nord-Elvåga

Av Fredrik Gade

Det er fremdeles ikke kjørt løyper over Nord- og Sør-Elvåga. Men som før siste snøfall, er det også nå noen som har gått opp løypa over Nord-Elvåga mellom Mariholtet og Sandbakken. Endel overvann. Husk varsom ferdsel over vann, spesielt utenom oppkjørte spor.

17 Jan 2018

Fredelig hverdagskveld

Av Line Mork

På dager med overskyet vær gir gjenskinnet fra byen i kombinasjon med snøen mer enn nok lys til å gå på ski uten lykt, i alle fall oppover. Her fra Løkka sydvest for Sognsvann kan man for eksempel gå Måneskinnsløypa oppover til Frønsvollstråkka, for så å følge lysløypa ned via Ullevålseter.

17 Jan 2018

Dagens siste solstreif på Kolsåsmassivet

Av Odd Tore Saugerud

Fra Skuibakken er det god oversikt over Vestre Bærum og Kolsåsmassivet. Her har dagens siste solstråler funnet et hull i skydekket og lyser opp Kolsåsmassivet, mens lavlandet og bebyggelsen nå ligger i skyggen av Vestmarkas åser. Stuprekkene til venstre i bildet er Løkenhavnastupene, mens de nedenfor masta på Søndre Kolsås er Sydstupene. Begge stuprekkene er populære for klatrere, med mange ruter, til dels med stor vanskelighetsgrad. Gården til venstre i forgrunnen er Solberg gård med jorder og juletreplantasje.