En liten pust før bakkene nedover til Skullerud

Etter at det ble mørkt, strømmet det mange folk ut i lysløypene. Bildet er tatt fra en litt rolig periode, mellom grupper av ivrige skiløpere fra Rustad og mange glade, blide folk ut på kveldstur i flotte løyper. Herfra er det kun utforbakker nedover til Skullerud igjen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Jan 2018

Lysløypa i Sætre 18. januar

Av Bent Luther

Lysløypa er flott kupert og ligger nedenfor riksvei 23. Under 100 moh., men likevel ca. 70 cm snødybde.

18 Jan 2018

Hvit idyll ved Rognlivann, men ingen skispor

Av Odd Tore Saugerud

Det var et tynt nysnølag med skispor i opp Kampekleiva til Rognlivann, og et enkelt skispor gikk også videre på skogsbilveien langs vannet mot løypa fra Vensåsseter. Men der var det ingen løype ennå, og heller ikke var det skispor på vannet. Pent var det i alle fall, og ifølge føremeldingen ble løypa kjørt ferdig i løpet av dagen.

18 Jan 2018

Høy og meget slank gran i Kampekleiva

Av Odd Tore Saugerud

Langs veien i Kampekleiva noen hundre meter fra Tobonn står denne nokså spesielle grana tett inntil veien. Godt synlig vinterstid, for det meste gjemt bak bladverk i den varme årstid. Den rager godt over de andre granene i området, og ser ut til å være i fortsatt vekst. En motsats til heksekostgrana på Guribrenna, se bilde nr. 26152. Nær Kolltjern langs veien fra Ringkollen til Øyangen sto det i mange år en slektning av grana i Kampekleiva, men på den var bare de øvre 2/3 slanke, nedenfor var det et skjørt med normal greinvekst. Jeg finner ingen bilder av den, hverken i mitt arkiv eller hos andre familiemedlemmer som har hytte ved Øyangen.