Tålmodig

Denne jenta stod på Ringsmyrene, ikke langt fra Løvlia, og ventet på resten av familien som ble liggende litt bak med pulk og det hele opp bakkene fra Damtjern. I likhet med oss andre fikk de oppleve en fantastisk dag i Marka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Jan 2018

Øststupene på Kolsås – søndre del

Av Odd Tore Saugerud

Nærmere sydenden av Kolsåsmassivet enn stupene på bilde nr. 28501 ligger det enda et område med stup og tilløp til pinakler. På den smale ryggen ovenfor dette, på bildet omtrent rett ned for toppen av masta på Kolsås, ligger en av de fire bygdeborgene på Kolsås, den navnløse og minst kjente, se bilde nr. 14969 og bilde nr. 21667 og etterfølgende bilder. Lenger mot syd (til venstre i bildet) er taket på KIF-hytta synlig.

21 Jan 2018

Øststupene på Kolsås – nordre del

Av Odd Tore Saugerud

Mellom Gråmagan og sydenden av Kolsåsmassivet ligger dette området med stup og tilløp til pinakler. Dette er også et krevende og mye brukt område til klatring med boltesatte ruter, se f.eks. bilde nr. 17113.

21 Jan 2018

En salrygget låve

Av Odd Tore Saugerud

Nå når det er snødekke på taket på den gamle Dalbolåven, er det lett å se hvor salrygget den er. Her er det ikke bare taket som gir etter, men også selve fundamentet til låven har ugjort seg. I bakgrunnen til venstre troner bygdeborgen Gråmagan, til høyre østsiden av Nordre Kolsås.