Skidag!

Ila skole hadde skidag, og mange valgte mellomlangtur Brekke-Hammeren tur-retur. Det var god spredning i feltet, og alle kunne gå i sitt tempo til sletta ved Brekke, der det var rene Kollen-stemning!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Jan 2018

Ut på tur!

Av Nina Didriksen

Den skal tidlig krøkes osv., og her ser motivasjonen ut til å være på topp. Men det er nok lurt å vente på klar bane, for det gikk fort unna på det fine nysnøføret i bakkene ned mot Tryvann denne fantastiske skisøndagen.

21 Jan 2018

I eventyrskogen blir alle barn igjen

Av Nina Didriksen

Det er lett å skjønne hvordan eventyrene oppsto i ord og tegninger. Dette vesenet ble skapt da ingen andre så oss ved Abbortjern. Maristua skimtes til venstre.

22 Jan 2018

Li uten landemerke

Av Nina Didriksen

Tryvannsgrana er ikke lenger å se i lia overfor Store Tryvann. For tre år siden ble det konstatert at grana var død, og julen for et drøyt år siden gikk kjempen over ende i den kraftige vinden. Hvordan det så ut her da treet sto, kan du se på bilde nr. 23046. Om den døde kjempen, og andre store trær i Marka, kan du lese i denne artikkelen fra NRK: https://www.nrk.no/ostlandssendingen/_tryvannsgrana_-er-dod-1.12186604. For øvrig var det fint skiføre også i dag.