Snipetjern med gløtt av Taraldrud

På gården Taraldruds grunn, til høyre i bildet, skal politiets beredskapssenter anlegges. Enn så lenge er det fredelig her ved Snipetjern, mellom Fløysbonn og Grønliåsen/Bjørndal.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Jan 2018

Nedtur i regn og snøras fra trærne

Av Odd Tore Saugerud

Snøtunge trær er dekorative å se på og på bilder. De er ikke fullt så trivelige når de kvitter seg med snøen med folk under. Det ble en heller våt tilbaketur, og nå var det også områder hvor vi tro gjennom snøen og ned i overvann.

24 Jan 2018

På toppen i tåke og regn

Av Odd Tore Saugerud

Rett før toppen kom tåka for fullt, og med den regnet. Stien videre var føyket igjen, og det var lite fristende å brøyte den opp i regn og motvind, selv om det da hadde blitt mest nedoverbakker. Bilde nr. 13300 gir et inntrykk av hvordan bakgrunnen hadde sett ut uten tåke.

24 Jan 2018

Mot toppen på vinterstier med våt nysnø

Av Odd Tore Saugerud

Yr.no lovet i dag opphold til ca. kl. 14:00 og muligheter for synlig sol, så da var det om å gjøre å utnytte tiden til en tur i nærmiljøet vårt. Her nærmer vi oss toppen på Nordre Kolsås på fortsatt ganske faste vinterstier. Tungt føre, men godt feste i den våte nysnøen. Grått vær, men ikke regn, og bare sporadisk og lett tåke.