Fint ved Løkka

Gaustadjordene ved Sognsvann har blitt et fint langrennsområde de siste årene. Bymiljøetaten har ansvaret her, og har løypemaskinen stasjonert ved Idrettshøyskolen. Skoler, barnehager og småbarnsfamilier har stor glede av at det er gode forhold her, like ved trikk og T-bane.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Jan 2018

Er det noen ledig plass?

Av Jørgen Øverbye

Vafler og boller gikk unna på Sinober denne solskinnslørdagen, og folka bak disken hadde nok å gjøre! Likevel var det mulig å finne seg en ledig stol, om man ikke krevde eget bord.

27 Jan 2018

Sol og rim ved utløpet fra Oppsjø

Av Odd Tore Saugerud

Strålende sol, men åtte kuldegrader i skyggen ved Oppsjø midt på dagen i dag. Utløpsbekken var fortsatt åpen, og det hadde i løpet av natten dannet seg et kledelig rimlag på trærne der. Ellers var snøen på trærne vekk, og det var ganske mye toppbrekk å se. De preparerte løypene var fine, men føret skarpt.

26 Jan 2018

Tåketeppe over Enli-Isiområdet

Av Odd Tore Saugerud

En time etter at bilde nr. 28559 ble tatt, hadde solen gått ned, og tåketeppet trukket inn i dalene i Vestre Bærum, hvor det bølget frem og tilbake. Her ser vi fra paragliderstartstedet ut over jorder og skog mot sydvest, med Enli gård til høyre for den store furua i forgrunnen, og sydenden av Isi gård helt i høyre bildekant. I øvre venstre hjørne Skuibakken. Tilbake ved Gommerudbanen var tåka så tykk at bussene satte på varselblink når de stoppet på holdeplassene.