Snart er kaffen servert på Finnerud

Her har fotografen bare noen få hundre meter igjen før han kommer inn på tunet på Finnerud. Den som har gode øyne, og/eller en god skjerm, kan se pipa på Finnerud på høyre side av bildet. Og av grunner fotografen ikke helt forstår, er det sjelden noen kø på Finnerud, selv på fine helgedager.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Jan 2018

Fint ved Løkka

Av Line Mork

Gaustadjordene ved Sognsvann har blitt et fint langrennsområde de siste årene. Bymiljøetaten har ansvaret her, og har løypemaskinen stasjonert ved Idrettshøyskolen. Skoler, barnehager og småbarnsfamilier har stor glede av at det er gode forhold her, like ved trikk og T-bane.

27 Jan 2018

Er det noen ledig plass?

Av Jørgen Øverbye

Vafler og boller gikk unna på Sinober denne solskinnslørdagen, og folka bak disken hadde nok å gjøre! Likevel var det mulig å finne seg en ledig stol, om man ikke krevde eget bord.

27 Jan 2018

Sol og rim ved utløpet fra Oppsjø

Av Odd Tore Saugerud

Strålende sol, men åtte kuldegrader i skyggen ved Oppsjø midt på dagen i dag. Utløpsbekken var fortsatt åpen, og det hadde i løpet av natten dannet seg et kledelig rimlag på trærne der. Ellers var snøen på trærne vekk, og det var ganske mye toppbrekk å se. De preparerte løypene var fine, men føret skarpt.