Løypebasene har hatt nok å gjøre denne uken

At løypene i Nordmarka syd var så gode som de var i dag, tre dager etter at det regnet 20 millimeter, kan vi åpenbart takke løypebasene for. Skiløpere som vendte blikket litt til siden, kunne se at det ikke bare var regn som hadde skapt utfordringer. Sterk vind hadde også gjort at en rekke trær hadde lagt seg inn i løypene, og måtte sages opp og fjernes. Her ser vi resultatet av vindens herjinger og løypabasens arbeide i løype 122 (Finnerud - Glåmene - Kikutstua).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Jan 2018

Snart er kaffen servert på Finnerud

Av Odd Stiansen

Her har fotografen bare noen få hundre meter igjen før han kommer inn på tunet på Finnerud. Den som har gode øyne, og/eller en god skjerm, kan se pipa på Finnerud på høyre side av bildet. Og av grunner fotografen ikke helt forstår, er det sjelden noen kø på Finnerud, selv på fine helgedager.

27 Jan 2018

Fint ved Løkka

Av Line Mork

Gaustadjordene ved Sognsvann har blitt et fint langrennsområde de siste årene. Bymiljøetaten har ansvaret her, og har løypemaskinen stasjonert ved Idrettshøyskolen. Skoler, barnehager og småbarnsfamilier har stor glede av at det er gode forhold her, like ved trikk og T-bane.

27 Jan 2018

Er det noen ledig plass?

Av Jørgen Øverbye

Vafler og boller gikk unna på Sinober denne solskinnslørdagen, og folka bak disken hadde nok å gjøre! Likevel var det mulig å finne seg en ledig stol, om man ikke krevde eget bord.