Påske i januar

Lav sol over Søndre Langvann ga påskestemning denne lørdags-ettermiddagen i januar. Raskt føre i helt nykjørte spor i den kuperte løypa mellom Lilloseter og Vennervann var heller ikke å forakte.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Jan 2018

Fine forhold ved Strømsdammen

Av Odd Stiansen

Skiløpere som bruker forbindelsesløypa fra enden av Arnulf Øverlandsvei og inn til løype 269 (Strømsbråten - Tryvann) som innfallsport til Marka, kan glede seg over at siste del av løypa er lagt om før denne sesongen. Dermed unngår man et myrparti som kunne være vanskelig i etterkant av mildvær. Det kom godt med i dag, tre dager etter 20 millimeter regn i dette området. Bildet er tatt like før fotografen kom inn på den nye delen av løypa.

27 Jan 2018

På toppen av Wyllerløypa

Av Odd Stiansen

Den siste lørdagen i januar var det mange som hadde tatt turen opp fra tåka i byen og opp til solen i alpinanleggene, som her på toppen av Wyllerløypa.

27 Jan 2018

Løypebasene har hatt nok å gjøre denne uken

Av Odd Stiansen |

At løypene i Nordmarka syd var så gode som de var i dag, tre dager etter at det regnet 20 millimeter, kan vi åpenbart takke løypebasene for. Skiløpere som vendte blikket litt til siden, kunne se at det ikke bare var regn som hadde skapt utfordringer. Sterk vind hadde også gjort at en rekke trær hadde lagt seg inn i løypene, og måtte sages opp og fjernes. Her ser vi resultatet av vindens herjinger og løypabasens arbeide i løype 122 (Finnerud - Glåmene - Kikutstua).