På vei ut på Storflåtan

Den flotte vinteren har gjort at også scooterløypene er i god stand. Disse spreke karene er i ferd med å gå ut på Storflåten fra østsiden, og fotografens erfaringer fra ferden andre veien tilsier at de ikke vil få noen problemer med overvann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2018

Solfylt i Holmenkollmarsjens trasé ved Svarten

Av Odd Stiansen

Kommende lørdag blir det nok flere skiløpere i denne løypa ved Svarten, da går Holmenkollmarsjens deltakere her. Forhåpentligvis vil mange av disse også få med seg den fine utsikten over vannet.

04 Feb 2018

Fjellfølelse på Ringkolltoppen

Av Odd Stiansen

Denne søndagen var det ikke maskinpreparerte løyper helt opp på Ringkolltoppen. Det gjorde ingen ting, når snøen som var falt siden forrige gang maskinen var her oppe, var lett og fin. Tvert imot gjorde mangelen på synlige spor etter annet enn skiløpere sitt til å forsterke følelsen av å være på fjellet - selv om høydemåleren bare viste akkurat over 700 meter.

04 Feb 2018

Flott utsyn fra Ringkolltoppen

Av Odd Stiansen

I motsetning til hva som var tilfelle forrige gang fotografen tok turen opp til Ringkolltoppen, var det denne gang ingen tåke eller skyer som begrenset utsynet. Her ser vi den formidable utsikten vestover fra toppen.