Alpinanlegget Ringkollen Parken

På Ringkollen finner man både langrennsløyper, hoppbakke og alpinanlegg. Alpinanlegget Ringkollen Parken er ikke blant de største, men ambisjonen er "kort og godt at bygge Norges bedste snowpark". Fotografen kan ikke bedømme om målsettingen er nådd, men utsikten er det i alle fall ikke noe å si på, og det er forståelig at denne utøveren tar et overblikk over utsikten før han setter utfor.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2018

På vei ut på Storflåtan

Av Odd Stiansen

Den flotte vinteren har gjort at også scooterløypene er i god stand. Disse spreke karene er i ferd med å gå ut på Storflåten fra østsiden, og fotografens erfaringer fra ferden andre veien tilsier at de ikke vil få noen problemer med overvann.

04 Feb 2018

Solfylt i Holmenkollmarsjens trasé ved Svarten

Av Odd Stiansen

Kommende lørdag blir det nok flere skiløpere i denne løypa ved Svarten, da går Holmenkollmarsjens deltakere her. Forhåpentligvis vil mange av disse også få med seg den fine utsikten over vannet.

04 Feb 2018

Fjellfølelse på Ringkolltoppen

Av Odd Stiansen

Denne søndagen var det ikke maskinpreparerte løyper helt opp på Ringkolltoppen. Det gjorde ingen ting, når snøen som var falt siden forrige gang maskinen var her oppe, var lett og fin. Tvert imot gjorde mangelen på synlige spor etter annet enn skiløpere sitt til å forsterke følelsen av å være på fjellet - selv om høydemåleren bare viste akkurat over 700 meter.