På land ved Katnosdammen

Disse skiløperne har snart lagt Katnosa bak seg, og går opp på land like ved DNTs hytte Katnosdammen. Hytta ses til høyre i bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Feb 2018

Skibussen har ankommet Mylla

Av Odd Stiansen

Denne vinteren har brøytekantene langs veien til Mylla blitt høyere og høyere for hver uke, men skiløperne som var med skibussen denne lørdagen, klaget ikke, tvert imot. Og sannelig tittet ikke sola frem etter hvert, i alle fall for noen timer. At den ene bussen synes å ha et noe spesielt arrangement ved bakhjulet, skyldes kameraets panoramafunksjon, ikke designavdelingen hos bussfabrikanten.

17 Feb 2018

Baksiden av Sandvikshytta

Av Odd Stiansen

På nettet er det knapt noen mangel på bilder fra Sandvikshyttas fremside, og det er forståelig. Baksiden er imidlertid også et kjærkomment syn for skiløpere som kommer fra Gjerdingen - den varsler om at vaflene snart er innen rekkevidde.

17 Feb 2018

Bislingen Fjellstue har sett sine beste dager

Av Odd Stiansen

I Nordmarka finnes det knapt noe finere sted enn Bislingflaka - det åpne landskapet minner mer om fjell enn skog, og høyden gjør at utsikten er upåklagelig. Det eneste som skjemmer utsikten er den for lengst nedlagte fjellstua - denne bør rives snarest.