Tilbake mot Burudvann

Disse skiløperne har akkurat forlatt Vensåsseter, og har satt kursen mot parkeringsplassen ved Burudvann. Fotografen skulle samme veien, etter en tur som gikk gjennom fire kommuner: Bærum, Hole, Ringerike og Oslo. Fine forhold hele veien, med nysne og gode spor. En del tåke på store deler av turen, men på for eksempel Løvlia var det strålende solskinn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Feb 2018

Lavt løypeskilt ved Sandungskroktjern

Av Odd Stiansen

Dersom man ikke visste hvor mye snø det er vinteren 2018, kunne man nesten tro at Skiforeningen hadde plassert løypeskiltet slik at også hunder skulle få muligheter til å se hvor langt det er igjen til Kikutstua.

17 Feb 2018

På land ved Katnosdammen

Av Odd Stiansen

Disse skiløperne har snart lagt Katnosa bak seg, og går opp på land like ved DNTs hytte Katnosdammen. Hytta ses til høyre i bildet.

17 Feb 2018

Skibussen har ankommet Mylla

Av Odd Stiansen

Denne vinteren har brøytekantene langs veien til Mylla blitt høyere og høyere for hver uke, men skiløperne som var med skibussen denne lørdagen, klaget ikke, tvert imot. Og sannelig tittet ikke sola frem etter hvert, i alle fall for noen timer. At den ene bussen synes å ha et noe spesielt arrangement ved bakhjulet, skyldes kameraets panoramafunksjon, ikke designavdelingen hos bussfabrikanten.