Lønnsom avstikker til Heikampen

Det er skiltet til utsiktspunktet på Heikampen, og har du først klatret opp alle høydemeterne fra nord eller sør, orker du de få hundre meterne bort. Her vinker vi farvel til stikrysset i det vakre ettermiddagslyset, og med en ekstra genser og tykke hansker er vi rustet til den lange bakken ned til Sørkedalen i alle kuldegradene. Dagen gjennom Marka var fantastisk, med varmende sol og likevel atskillige kuldegrader og tørrsnøføre.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Feb 2018

Folksomt på Heikampen

Av Nina Didriksen

Turen til Heikampen betyr mange høydemeter opp i smale spor, enten du kommer fra nord eller sør. Men det er verdt turen, for utsikten er storslått. Her skimtes lavlandet i Sørkedalen som en hvit stripe i bakgrunnen, deretter Bogstadvannet og Oslofjorden. Det er forresten fint å gå tur mellom de to sistnevnte, da går du langs Lysakerelva, men det kan vente til våren.

25 Feb 2018

Sol på toppen av Wyllerløypa

Av Odd Stiansen

Når solen omsider tittet frem den siste søndagen i februar, ble forholdene riktig så trivelige også i alpinbakkene. Disse alpinistene har nettopp tatt stolheisen fra Hytli til toppen av Wyllerløypa.

25 Feb 2018

Porten til utsikten

Av Nina Didriksen

Skogen danner en vinterlig port når du nærmer deg utsiktspunktet på Heikampen. I bakgrunnen skimtes Bogstadvannet.