Kveldsåpent på Skjennungstua

En kveldsåpen Skjennungstue er ikke noe man opplever hver dag, men denne vinteren har fotografen hatt gleden av å oppleve dette både i vinterferien og nå sist torsdag. Neste muligheter er torsdagene 15. og 22. mars når hytta er åpen fra 11:30-20:30. Her er det bare å løpe og kjøpe - hønsesuppen kan virkelig anbefales, og en kaffe foran peisen er ingen dårlig dessert.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Mar 2018

Favorittløype

Av Jørgen Øverbye

Scooterløypa fra Varingskollen til Holmetjern (løype 368) slynger seg gjennom variert landskap - her kan man se helt til byen på en god dag!

09 Mar 2018

Sola titter fram over Store Gørja

Av Tom Ingebrigtsen

Til tross for at kalenderen viser mars, var det tørr nysnø og kuldegrader i Marka i dag, og her på Store Gørja tittet sola fram.

08 Mar 2018

Skitur 50 meter over havet

Av Nina Didriksen

Det er ikke ofte vi får gått på ski i Son under så gode forhold som nå. I vinter er det preppet løyper jevnlig, men denne mellom Grevlingen skole og Labo er føyket igjen. Midt i bildet, i det fjerne, skimtes taket på en bil som kjører på Sonsveien, hovedveien fra E6 til Son sentrum. Løypa krysser veien, og deretter kan du velge å gå til Labo eller fortsette et godt stykke nordover i Vestby.