Toppers på toppen

Det er alltid fint på Oppkuven, men sjeldent fint når naturen så til de grader har pyntet seg. Flotte scooterspor helt opp, nesten. De siste meterne er en bratt trapp opp til tårnet. På bildet skimter vi så vidt et par av de mange som tok turen opp denne flotte mars-lørdagen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Mar 2018

Skileik ved Bakken

Av Jørgen Øverbye

Disse barna hadde perfekte forhold for utfoldelse i det fri, med preparert akebakke og mini-rundløype ved Bakken husmannsplass i Maridalen. De voksne så ut til å ha det greit, de også, rundt bålpannene.

18 Mar 2018

Førpåske på Bygdøyvidda

Av Kjersti von Krogh

I hele vinter har Bygdø IL kjørt fine løyper på Bygdøy, slik som her ved Hengsengveien, og til sammen kan man gå en runde på ca. 10 km. Denne søndagen midt i mars startet kaldt med -10 °C, men med strålende sol steg temperaturen utover dagen. Det ble skikkelig påskestemning, og etter skituren var det noen våghalser som avsluttet med et bad ved Paradisbukten!

18 Mar 2018

Høy spenning og livsfare

Av Eyvind Wang

Her i løypa ned fra Kulpemyrene i Vestmarka advares det mot både høyspenning og livsfare. Det stemmer at disse bakkene kan gi høy spenning, men livsfarlige er de ikke.