Tradisjonell start fra Myllsdammen

I dag er det vanlig å starte turen fra Mylla med å gå til fots over brua, og ta på seg skiene ved løypeforeningens garasje på sydsiden av vannet. De som vil gå mot Tverrsjøen, kan da velge mellom den maskinpreparerte veien på sydsiden av Mylla eller den scooterpreparerte løypa som straks svinger ned på vannet. Disse to skiløperne valgte imidlertid det gamle startstedet på nordsiden av brua, like ved det som var Mylla Sportsstue. Med dagens flotte forhold gjorde det nok ikke noe at man da måtte gå noen hundre meter i upreparerte spor.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Mar 2018

Majestetiske Kolsås

Av Erik Unneberg

Kolsåstoppen er et kjent landemerke i Bærum som kan ses fra mange steder. På fredag kunne fotografen se toppen fra Gyrihaugen, mens den her ses fra Vestfjorden, mellom Borøya, Kjeholmen og Ostøya. Bygningene til høyre i bildet huser Det Norske Veritas, og rett over disse, oppover i skrenten, skimter vi KIF-hytta.

18 Mar 2018

I egne spor på Vestfjorden

Av Erik Unneberg

I dag skinte solen fra morgen til kveld, og de som benyttet seg av skimulighetene i Bærums skjærgård, kunne nyte den i fulle drag. Bildet er tatt rett øst for Borøya, og vi ser Holmenkollåsen og Tryvannshøgda i bakgrunnen.

18 Mar 2018

Påskestemning på Storøya

Av Erik Unneberg

Bærum kommune har preparert løyper på Storøya, og dem var det mange som benyttet seg av i dag. Kiosken var åpen, og her hersket det full påskestemning.