Ved Moliksåsen

Her kommer scooterløypen fra Skansebakken og Bergendal frem til Moliksåsen. Det var strålende vær på Krokskogen i dag, og selv i trange partier viste solen seg.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Mar 2018

Alene i Marka i dag tidlig

Av Lars Kristian Bjørløw

Traff til slutt en annen som var på vei opp fra Sognsvann mot Ullevålseter. Ellers var det tåkete og ganske hardt i løypene. Dette bildet er fra Parafinbekken, hvor det har hengt en refleks i det lille treet i midten av bildet, iallfall i ti år. Her står jeg i den lille bratte bakken, så går løypa over Parafinbekken, og til høyre i bildet skimter man 180 graders-svingen, som går rundt den lille kollen.

22 Mar 2018

Løypekrysset ved Moliksåsen

Av Erik Unneberg

Ved dette løypekrysset møtes tre scooterløyper. Løype 1151 går nordover mot Langlia, mens løype 73 går vestover mot Lysedammene. Sørover går løype 380 over Bergendal og ned til Skansebakken.

22 Mar 2018

Inngang til scooterløype

Av Erik Unneberg

Ved Lysedammene går det en scooterløype inn fra Heggeliveien (Pipenhusveien) . Det er løypen over Moliksåsen. Den er bratt til å begynne med, men flater ut etter hvert. Det var noen dager siden den var preparert sist, men fotografen testet den likevel - på skøyteski.