Mulig å gå overalt under Oppkuven

Mens det tidligere i vinter var en meter med løssnø utenfor de preparerte løypene, har de siste ukers temperatursvingninger ført til dannelsen av et skarelag, som i alle fall nesten bærer en skiløper. Da blir det også mulig å gå utenfor løypene, som her like vest for Store Oppkuvvann, bare noen titalls meter fra løype 1260.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Mar 2018

Flott utsikt fra Borgersetra

Av Odd Stiansen

Går man "hovedveien" mellom Ringkollen og Løvlia, er det ofte vel verdt å bruke noen minutter ekstra på den lille omveien som passerer utsiktspunktet ved Borgersetra. Så også onsdag i påskeuken, hvor intet annet enn fjellenes høyde og jordas krumning satte grenser for hvor langt vestover man kunne se.

28 Mar 2018

Vakkert i Bjønnputtdalen

Av Nina Didriksen

Litt hardt i skutersporet gjennom Bjønnputtdalen nord for Hakklokalven, men ellers bare lekkert i Marka i dag. Med den værmeldingen for de neste dagene ligger det an til en knallpåske.

28 Mar 2018

Den minste Bjønnputten

Av Nina Didriksen

Nord for Hakklokalven ligger en av flere Bjønnputtdaler i Marka. Nord for Bjønnputten ligger et tjern omkranset av myr, og vi synes godt det kunne hatt et navn, som for eksempel Lille Bjønnputten eller Bjønnputtjernet. Vakkert var det i hvert fall, på en kald dag med sol fra nesten skyfri himmel. Føret var fint, men litt hardt her og der.