Store Skillingen

Store Skillingen er et idyllisk vann rett ovenfor Stryken. De fleste som kommer med toget, som i dag var veldig mange, oppdager ikke vannet fordi de går sørvestover mot Stålmyra og Hakkloa istedenfor opp mot Gjerdingen. Lokale skiløpere bruker vannet flittig. Veien opp mot Gjerdingen er veldig bra for skøyting, men hold deg der, og unngå Humpeløypa! Bildet er tatt i løypedelet mellom løype 1045 (som går til nordenden av vannet) og løype 1280, som kommer i land ved Nysetervika på vestsiden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Mar 2018

Sinnerdalsveien ned fra Tverrsjøstallen

Av Lars Kristian Bjørløw

Fine forhold for skøyting og klassisk her i dag. Etter hvert blir det scooterløype, hvis man skal mot Butleren og Spålen.

30 Mar 2018

Svarten med Oppkuven i bakgrunnen

Av Lars Kristian Bjørløw

Her var det ikke mange folk, bare fire stykker traff jeg på løypa mellom Kikutstua og Storflåtan på langfredag. Her sees den nordlige delen av Svarten. Løypa fra Spålen til Butleren og Svarten er nok en av Markas minst brukte, og der var det ingen andre. De som er i området bruker nok heller løypa over Sandbekkmana til og fra Spålen, men det er kortere til bra skøyteløype der jeg gikk.

30 Mar 2018

Tøffe tider for skiltene

Av Erik Unneberg

Jo, skiltet kan fortsatt leses, men det er ikke langt fra at snemengdene her ved Gråseterhytta har dekket det helt. I så fall bra at det er et sommerskilt!