Utsikt fra Buhammeren

Fra løypa rundt Buhammeren har man god utsikt nordover Hadelands kulturlandskap. Litt til venstre for midten ser vi Sølvsberget, helt til venstre ligger Randsfjorden. Ikke alle er klar over at det er et betydelig løypenett i dette flotte landskapet. Sjekk løypekartet her i Markadatabasen!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Mar 2018

Bli kjent på Gyrihaugflaka

Av Nina Didriksen |

Fra toppen av Gyrihaugen er det cirka halvannen kilometer i fri natur bort til Gyrihaugflakas toppunkt, 604 moh. Her henger det en kjentmannspost som disse to skiløperne står ved. Hvordan det er her en tåkete høstdag, kan du se på bilde nr. 26217.

30 Mar 2018

Fotosession på Gyrihaugen

Av Nina Didriksen

Mange tok se en rast i leveggen på Gyrihaugen langfredag. Sol til tross, luften er kald, og her oppe var det en kald trekk. Utsikten er fantastisk.

30 Mar 2018

Store Skillingen

Av Lars Kristian Bjørløw

Store Skillingen er et idyllisk vann rett ovenfor Stryken. De fleste som kommer med toget, som i dag var veldig mange, oppdager ikke vannet fordi de går sørvestover mot Stålmyra og Hakkloa istedenfor opp mot Gjerdingen. Lokale skiløpere bruker vannet flittig. Veien opp mot Gjerdingen er veldig bra for skøyting, men hold deg der, og unngå Humpeløypa! Bildet er tatt i løypedelet mellom løype 1045 (som går til nordenden av vannet) og løype 1280, som kommer i land ved Nysetervika på vestsiden.