Morgentur på to hjul

Det er mange måter å komme seg til Vettakollen på. I vinter har det vært mange randonnéespor å se, og i dag syklet to menn opp og ned flere ganger. De få andre brukte piggsko denne stille 2. påskedags formiddag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Apr 2018

Fortsatt i flertall

Av Jørgen Øverbye

Noen barnevogner var det på Ullevålseter i dag, men i den befatningen veien opp fra Hammeren befinner seg, må det ha vært en krevende tur. Fortsatt er nok ski på beina å foretrekke en god stund til - og skiløpere var det mange av på denne siste dagen i kanskje tidenes påske i Marka.

02 Apr 2018

Skånsom hogst

Av Jørgen Øverbye

Selv om sporene etter skogsmaskinen knapt kan kalles skånsom, er det lite som minner om et snauhogd skogsfelt her på vestsida av Maridalsvannet - fint å se at furuene får stå! Bildet er tatt vest for Låkeberget.

02 Apr 2018

Slik minnes vi påsken 2018

Av Erik Unneberg

Også påskens siste dag bød på knallvær og godt føre, og understreket hvilken fantastisk markapåske dette har vært. Bildet er fra Skamræk, som fotografen passerte på vei fra Østernvannsvingen i Bærumsmarka til Løvlia (og tilbake igjen). Det var for øvrig mange folk på Løvlia også i dag, selv om stedet var stengt.