Hytter i påskesol ved Hersjøen

I de senere år er det bygget en god del hytter ved nordre del av Hersjøen. Denne andre påskedagen i 2018 er det strålende sol og blikkstille her. Det er ikke usannsynlig at mange av de som tilbringer påsken i disse hyttene, i dag har tatt seg en tur i det store løypenettet her på Totenåsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Apr 2018

Utsikt fra Heikampen

Av Lars Kristian Bjørløw

Etter en del veldig bratte bakker opp til utsikten på Heikampen, får man igjen for strevet. Spesielt er det da også å møte en tidligere nabo da jeg kom opp der. Han hadde gått opp med randonee ski fra Sørkedalen. Tilbakemeldingen etterpå var at «nedkjøringen var helt rå, glad jeg hadde stålkanter!» Selv tok jeg av skiene i enkelte partier på vei ned motsatt vei.

02 Apr 2018

Fint part på Glåmene

Av Lars Kristian Bjørløw

Et fint parti i fra Glåmene den siste dagen i påsken. Tidlig på dagen er alle løypene helt perfekte, senere på dagen merker man solen i de mest utsatte områdene. I skogen er det fortsatt veldig kaldt, og løypene er beinharde.

02 Apr 2018

Bjørnebergveien med Sukkertoppen

Av Lars Kristian Bjørløw

Sukkertoppen på østsiden av Knappa, som jeg hadde bilde fra i går, denne gangen fra Bjørnebergveien. Denne veien brukes av mange som trener skøyting, men få går dessverre videre til toppen av Heikampen, som er like i nærheten ved enden av veien.