Et valg i Øyungsrunden

Skal man gå Øyungsrunden med eller mot sola? Det valget må man ta i dette krysset - i hvert fall dersom man kommer fra Torsætra. Mot høyre går også Hersjørunden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Apr 2018

Hytter i påskesol ved Hersjøen

Av Eivind Molde

I de senere år er det bygget en god del hytter ved nordre del av Hersjøen. Denne andre påskedagen i 2018 er det strålende sol og blikkstille her. Det er ikke usannsynlig at mange av de som tilbringer påsken i disse hyttene, i dag har tatt seg en tur i det store løypenettet her på Totenåsen.

02 Apr 2018

Utsikt fra Heikampen

Av Lars Kristian Bjørløw

Etter en del veldig bratte bakker opp til utsikten på Heikampen, får man igjen for strevet. Spesielt er det da også å møte en tidligere nabo da jeg kom opp der. Han hadde gått opp med randonee ski fra Sørkedalen. Tilbakemeldingen etterpå var at «nedkjøringen var helt rå, glad jeg hadde stålkanter!» Selv tok jeg av skiene i enkelte partier på vei ned motsatt vei.

02 Apr 2018

Fint part på Glåmene

Av Lars Kristian Bjørløw

Et fint parti i fra Glåmene den siste dagen i påsken. Tidlig på dagen er alle løypene helt perfekte, senere på dagen merker man solen i de mest utsatte områdene. I skogen er det fortsatt veldig kaldt, og løypene er beinharde.