Ut på Sør-Elvåga

Fremdeles bra skiføre i Østmarka. I dag skitur om Sør-Elvåga - Eriksvann - Skjelbreia. I det fjerne skimtes radarstasjonen på Haukåsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Apr 2018

Vårtrim Minneåsen

Av Thore Knudsen

Hurdal IL arrangerte for første gang vårtrim for alle aldre, med eller uten tid, lørdag 7. april 2018. Starten var lagt til Hermods plass – mål på Brenntoppen, 3,5 km for de som valgte trim, 13 km for de som gikk på tid. Her fra starten av konkurranseklasse menn senior.

06 Apr 2018

Velkommen inn i stua

Av Torkel Kristoffersen

På Solli kommer du rett inn i stua, og Liv er ikke redd for å slå seg ned og ta en prat med gjestene. Dette er en opplevelse fra gamle dager, den gang alle serveringssteder var et hjem der du ble invitert inn i stua.

06 Apr 2018

Full overhaling på Solli

Av Torkel Kristoffersen

De nye forpakterne på Solli satser stort. Husene settes i stand. De forsøker å holde åpent hver dag, servere varm mat, leie ut festlokaler, hytter og rom. Det blir ridning for barn hver lørdag og søndag mellom kl. 11 og 15. Det er mulig å leie en hest for turridning fra 1 time og oppover, ev. også med overnatting. Barnerideleir om sommeren. Se mer på Facebook: Solli gård eller på www.solli-gjestegaard.no.