Takk for en flott skibussvinter

Vanligvis er palmesøndag siste dag skibussen kjører, men tidlig påske og mye snø gjorde at det i 2018 ble et ekstranummer to uker senere. Ypperlig preparering kombinert med litt kaldere vær foregående natt gjorde at turen tilbake til Oslo eller Solihøgda gikk fint. Og sannelig var ikke værgudene samarbeidsvillige, og ventet med regnbygene til de fleste av busspassasjerene nok var trygt hjemme.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Apr 2018

Vestmarka 8. april 2018

Av Eyvind Wang

Vi ser "skøyteløper" på Ormekollsmyra (øverst til venstre). Øverst til høyre: skiløpere i nærheten av Damvann. Nederst: Mikkelsbonn åpnes for servering. For skøyting var føret sesongbeste i dag. Super prepping, men det blir selvfølgelig løsere utover dagen. +6 viste termometeret på Mikkelsbonn.

06 Apr 2018

Vestmarka 6. april 2018

Av Eyvind Wang

God påskestemning og nesten 1 meter sne i Vestmarka. Øverst fra venstre med klokka: Myggheim, Mikkelsbonn, Engerseter og før krysset Asdøltjern/Sandungen når man kommer fra Vestergyllen.

04 Feb 2018

Bilde fra skiløypene i Tingelstad

Av Sissel Ludvigsen

Bilde fra skiløypene i Tingelstad kjørt opp av Tingelstad Idrettsforening ved Anders og Cato Bang. Det er tatt rett nordvest for Tingelstad kirke.