Fuktig ettermiddag i Bærumsmarka

Det regnet litt i Bærumsmarka i ettermiddag, men skiføret holdt seg ganske bra, slik som her på Abborvannsveien hvor Skiforeningen hadde preparert løyper tidligere på dagen. Temperaturen var 2 °C ved Østernvannsvingen, der det fortsatt er meget bra å starte en apriltur. Fotografen hadde valgt zeroski i dag, og de fungerte ganske bra. Noe glatt i sporet, men lite sug. Det gikk greit å komme seg over Østernvann, der det foreløpig ikke var problem med overvann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Apr 2018

Fortsatt en del igjen

Av Erik Unneberg

I dag ble det en tur i løypen over Tømmeråsen (løype 442). Den har ikke vært preparert på noen uker, og har derfor vært isete og hard inntil mildværet kom. I ettermiddag var den derimot myk og behagelig å gå, og det var tydelig at det fortsatt er en del sne igjen i dette området.

08 Apr 2018

Et halvt år til ny utsikt

Av Nina Didriksen

«Johnsbu» står for fall, i september kommer den nye «Fuglemyrhytta» i DNT-regi et steinkast nordvest for utsiktspunktet på Vettakollen. Ut fra kommentarer i sosiale medier er det delte meninger både om navnevalg og utseendet på den nye hytta, men planene er lagt, og spennende blir det.

08 Apr 2018

Dobbel trussel ved Vidvangshøgda

Av Odd Stiansen

Truende skyer varsler at det er nedbør i anmarsj, og den kommer nok som regn. I tillegg har treet i forgrunnen en snøkrone som før eller siden vil falle ned på løype 58 over Vidvangshøgda.