Lager skispor på Myrskogen

Leder i Jevnaker IF Ski, Tore Gullen, lager spor i den nye konkurranseløypa på Myrskogen. Den 5 kilometer lange løypa stod klar til sesongen 2017/2018. I løpet av året blir den lyssatt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Apr 2018

Ny konkurranseløype på Myrskogen

Av Eivind Molde

I fjor var det tett skog her - nå er skogen fjernet, og en ny 5 kilometer lang konkurranseløype er klar. Den går innover fra Myrskogen, på begge sider av hovedtraseen, og stod klar til sesongen 2017/2018. I løpet av året blir den lyssatt.

22 Apr 2018

Fortsatt skiføre i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Flere steder i Vestmarka kan by på brukbart vårføre. Selv med 13 varmegrader på Vestmarksetra var det helt greit føre på Grønlandsveien og videre innover. Dagens tur startet på Franskleiv, der man kan gå på ski helt fra parkeringsplassen, og derfra til Grønland, Mikkelsbonn, Godtland og Langåsen, før det bar nedover Grønlandsveien igjen. En del sug i sporet noen steder, men også lange partier med bra glid på felleskiene. Det er mye sne innover i Vestmarka. På en av broene ved Svartvann målte jeg 70 cm.

22 Apr 2018

Demningen ved Søndre Heggelivann

Av Lars Kristian Bjørløw

Det var ganske tungt å skøyte oppover bakkene i Gråseterveien i den myke snøen, så det ble et lite stopp og en samtale med to andre skiløpere ved krysset da jeg kom helt opp. En av dem kommenterte min bermudashorts, og jeg fortalte at jeg var blitt inspirert av alle som hadde på seg shorts i går.