Vårtur på Grønlandsveien

Jan Henrik Ravn hadde gått fra Skoglund i dag, og kunne fortelle om fine skiforhold derfra og forbi Svartvann. Også på Grønlandsveien var føret greit, årstiden tatt i betraktning. Bildet er tatt ved Stovivollen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Apr 2018

Myrskogen skianlegg bygges ut

Av Eivind Molde

Tore Gullen har fullført nok en runde i den nye konkurranseløypa på Myrskogen. Den 5 kilometer lange løypa stod klar til sesongen 2017/2018. Gullen er leder i anleggskomiteen for Myrskogen skianlegg, og forteller at løypa skal lyssettes i løpet av året. Også tidtakerbu og andre fasiliteter skal på plass. Han forteller om en stor dugnadsinnsats som er lagt ned i forbindelse med utbyggingen, og et svært godt samarbeid med grunneieren. Han mener utbyggingen av anlegget gjør Myrskogen langt mer attraktiv for skiinteresserte her i området, og som aktuell arena i forbindelse med større renn, som norgescup for junior og senior. Fra Myrskogen går det også skiløype i retning Vangen, og videre på begge sider av E16, mot Kinge og Halvorsrud. Fra Halvorsrud er det forbindelser videre mot Kalvsjø og opp i den nordlige delen av Nordmarka. Det jobbes også med planer om en 2,5 kilometer lang rulleskibane her på Myrskogen. I bakgrunnen ser vi klubbhuset til Jevnaker IF Ski.

22 Apr 2018

Fortsatt skiføre på Myrskogen

Av Eivind Molde

Vi er i slutten av april, og det er fortsatt skiføre ved Myrskogen skianlegg. Traseen her på stadion inngår i den nye konkurranseløypa som stod klar til sesongen 2017/2018. Til venstre ser vi klubbhuset til Jevnaker IF Ski.

13 Mar 2016

Oppoverbakke i Kingerunden

Av Eivind Molde

En tur i Kingerunden byr på variert terreng. Herfra går det i stigning til Mindre Olimb, Østre Olimb - og fram til Kinge.