Sykkel + ski = sant

Kombinasjonen av tørre skogsbilveier og skiføre er ikke så vanlig, da er ski på sykkel en fin løsning for å komme seg så nærme skiløypa som mulig.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mai 2018

Fortsatt skiføre!

Av Jørgen Øverbye |

Selv om vi har gått inn i mai, er det fortsatt mange skimuligheter i Nordmarka. Undertegnede tok (el)sykkelen til Ullevålseter og gikk en fin runde om Tryvann og Aurtjern - litt myr og grus her og der, men absolutt brukbart.

10 Mar 2018

På oppdagelsesferd i Turtermarka

Av Nina Didriksen

Etter å ha fulgt løypa fra Øyungsdammen oppover Fagervannsåsen (løype nr. 1473), tok vi et sveip i den upreparerte løypa mot Fagervann (løype nr. 961) og gikk over vannet. Derfra gikk vi i løypefritt terreng, åpent og vakkert med utsikt mot Maridalen, til vi traff på hovedløypa igjen. På bildet var vi akkurat kommet ut i den preparerte traseen igjen, og som buksebaken på bildet antyder, foregikk "bushingen" i friske former. Moro!

10 Mar 2018

Fine forhold i sjeldent preppet løype

Av Nina Didriksen

Denne vinteren har mange oppdaget at løypa i Fagervannsåsen er blitt preparert. Det er mye opp og ned i den, enten du starter fra øyungssiden i nord eller fra Maridalen skole i sør. Utforkjøringene mot sør er friske og morsomme. Vi kom fra nord og tok en avstikker bortom Fagervann (løype 961), gikk over vannet og bushet oss ned til hovedløypa igjen.